Doi colegi de muncă sunt angajați într-o ceartă aprinsă în timpul orelor de lucru.

Cu serviciile Lumen Centre ai parte de o viață mai sănătoasă

Lumen Centre îți oferă o varietate de servicii menite să sprijine și să îmbunătățească starea ta generală de bine. Cu servicii personalizate de terapie, Lumen Centre te ajută în descoperirea echilibrului, a sănătății și a armoniei pentru ca tu să te simți împlinit. Tu știi care sunt serviciile pe care le oferim?

Descoperă serviciile noastre – promovăm starea de bine!

Centrul nostru de recuperare oferă diverse servicii pentru a susține sănătatea ta fizică, mintală și emoțională. De la hidrokinetoterapie, până la servicii de coaching, la Lumen Centre în Sibiu poți beneficia de o mulțime de feluri de terapie alternativă. Aici găsești soluții eficiente și neașteptate pentru problemele tale de sănătate. Descoperă care sunt serviciile Lumen Centre :

 • O gamă variată de terapii alternative
 • Diverse programe de coaching
 • Terapia de reabilitare în mediul acvatic
 • Meditație ghidată pentru procesarea emoțiilor
 • Cursuri de respirație sau pentru vorbit în public

Într-o lume agitată și solicitantă, prioritizarea stării de bine este esențială pentru o viață echilibrată și împlinită. La Lumen Centre, am creat un mediu dedicat promovării stării tale de bine, atât la nivel fizic, cât și mental. Pentru dezvoltarea ta personală, îți recomandăm să participi la un curs de Public Speaking unde vei avea multe de învățat. Cu siguranță îți va fi de folos!

Restabilirea echilibrului interior prin respirația profundă

Respirația profundă reprezintă o poartă către liniște și echilibru interior. La Lumen Centre, ne-am dedicat să îți oferim instrumentele de care ai nevoie și ghidarea necesară pentru a experimenta și a integra respirația profundă în viața ta de zi cu zi. Această practică ancestrală, prezentă în diverse culturi și filozofii de-a lungul istoriei, aduce numeroase beneficii pentru starea ta de bine, cum ar fi:

 1. Te ajută să te concentrezi, îți oferă claritate
 2. Deschide meridianele și canalele energetice
 3. Contribuie la creșterea încrederii în sine
 4. Te învață să fii mai recunoscător
 5. Te ajută în gestionarea traumelor și a problemelor emoționale

Respirația profundă este adesea subestimată în viața cotidiană, dar la Lumen Centre, am recunoscut puterea acesteia de a restabili echilibrul interior. Acest curs de respiratie profunda oferă diferite tehnici pe care vei învăța să le folosești în fiecare zi, pentru a te bucura de avantaje. Prin respirația conștientă, avem ocazia să ne conectăm cu gândurile și emoțiile noastre în momentele de liniște.

Coaching pentru dezvoltarea personală și cea profesională

Oferim servicii de coaching pentru cei care vor să își îmbunătățească abilitățile sau să dezvolte unele noi. Te ajutăm să îți stabilești obiectivele și să capeți încredre în tine. Serviciile de coaching sunt personalizate pentru a răspunde nevoilor persoanelor care ne aleg. Coaching-ul este o investiție în tine, pentru creșterea ta personală, dar și pentru dezvoltarea profesională.

Coaching pentru conectarea sinelui divin Descoperi partea sacră și înțeleaptă care depășește aspectele exterioare
Coaching pentru postură Postura corectă contribuie la sănătatea fizică, bunăstarea mentală și emoțională
Coaching pentru armonie Auto-conștientizarea este esențială pentru construirea armoniei interioare

Coaching-ul are multe beneficii și avantaje, precum dezvoltarea abilităților de comunicare ce contribuie la îmbunătățirea relațiilor cu ceilalți. Acest proces de coaching susține eficient dezvoltarea profesională, deci te vei bucura de o mulțime de avantaje. Investiția în coaching este, așadar, un angajament față de propria creștere.

Importanța centrelor de recuperare fizică și emoțională

Lumen Centre se distinge prin crearea unui mediu specializat unde pacienții pot experimenta diverse metode de recuperare. De la terapii alternative până la cursuri educaționale, centrul nostru este locul potrivit pentru cei care doresc să-și îmbunătățească sănătatea. Uite de ce să apelezi la noi:

 • Echipă profesionistă și empatică
 • Servicii diverse pentru nevoi fizice sau emoționale
 • Angajamentul față de sănătate și starea de bine
 • Abordarea holistică a sănătății – minte, trup și suflet
 • Experiența bogată în domeniu

Centrele de recuperare oferă sprijin pentru problemele de sănătate și problemele emoționale. Dorim să te îndrumăm către o viață mai sănătoasă și mai împlinită. Fiecare experiență cu noi este una pozitivă și benefică pentru starea ta de bine. Lumen Centre nu este doar un furnizor de servicii de sănătate, ci un ghid prietenos în căutarea echilibrului și a înțelegerii de sine.