Cursuri de Public Speaking

Dezvoltarea abilităților de comunicare prin vorbitul în public

Curs Public Speaking pentru Adulți

Descriere: Conceput pentru a ajuta adulții să își îmbunătățească abilitățile de vorbire în public și să devină confortabili vorbind în fața camerei de filmat.

Ce vei învăța în cursul de public speaking pentru adulți?

Modul 1: Introducere în vorbirea în public

În această sesiune, vei învăța bazele vorbirei în public, inclusiv importanța comunicării clare, a limbajului corporal și a contactului vizual.

Vei fi introdus în diferite tipuri de discursuri, cum ar fi cele persuasive, informative și de divertisment. De asemenea, vor fi incluse activități distractive și jocuri pentru a ajuta participanții să se simtă confortabil în fața unei audiențe.

Modul 2: Pregătirea și organizarea discursului

În această sesiune, vei învăța cum să alegi un subiect și să dezvolți o teză clară și captivantă. Vei învăța, de asemenea, tehnici pentru organizarea unui discurs, inclusiv crearea unui contur și utilizarea de dovezi de susținere. Vor fi incluse exerciții practice pentru a ajuta participanții să își dezvolte abilitățile de organizare a scrisului și discursului.

Modul 3: Tehnici de livrare

În această sesiune, vei învăța tehnici pentru livrarea unui discurs cu încredere, inclusiv proiecția vocii, ritmul și pauzarea. Vei primi sfaturi pentru implicarea unei audiențe, inclusiv utilizarea contactului vizual și a gesturilor eficiente. Vor fi incluse exerciții practice pentru a ajuta participanții să își îmbunătățească abilitățile de livrare.

Modul 4: Vorbitul în fața camerei de filmat

În această sesiune vei fi introdus în tehnicile de vorbit în fața camerei de filmat, inclusiv tehnici pentru menținerea contactului vizual și proiectarea energiei prin lentilă. Vor fi incluse exerciții practice pentru a ajuta participanții să devină confortabili vorbind în fața camerei și analizând performanța lor. Vei primi feedback și sfaturi despre ajustarea livrării pentru diferite tipuri de situații de înregistrare, cum ar fi interviuri sau prezentări.

Modul 5: Tehnici avansate

Tehnici avansate pentru vorbitul în public, cum ar fi utilizarea umorului, a povestirii și a implicării publicului pentru a angaja o audiență. Exerciții practice pentru a ajuta participanții să dezvolte aceste tehnici și să primească feedback.

Vei fi introdus în diferite tipuri de discursuri, cum ar fi cele persuasive, informative și de divertisment. De asemenea, vor fi incluse activități distractive și jocuri pentru a ajuta participanții să se simtă confortabil în fața unei audiențe.

Modul 6: Prezentări finale și feedback

În ultima sesiune fiecare participant va pregăti și va livra un discurs final în fața camerei, cu accent pe aplicarea abilităților dobândite pe parcursul cursului. Grupul va oferi feedback constructiv pentru a ajuta fiecare participant să își îmbunătățească abilitățile. Instructorul va oferi feedback individual și va încheia cursul cu un rezumat al celor învățate și cu sugestii pentru continuarea dezvoltării abilităților de vorbit în public.

 

Curs Public Speaking pentru Copii

Descriere : Acest program a fost conceput pentru a ajuta copiii să-și dezvolte încrederea și abilitățile de comunicare eficientă prin vorbitul în public.

Ce vei învăța în Cursul de Public Speaking pentru Copii

Sesiune 1:

Introducere în vorbitul în public

Sesiune 2:

Pregătirea și organizarea discursului

Sesiune 3:

Abilități de prezentare

Sesiune 4:

Prezentări finale și feedback

Fă primul pas spre eliberarea durerii!

Echipa Lumen Centre este pregătită să ofere soluții personalizate pentru nevoile tale de sănătate și recuperare. Completează formularul și vei fi contactat cât mai curând posibil.

Blog

O mână care ține o lumină terapeutică.

Ce este echilibrul emoțional și cum îl poți restabili

Într-o lume în continuă schimbare și plină de provocări, menținerea echilibrului emoțional este esențială pentru bunăstarea generală. Echilibrul emoțional nu este doar absența stresului sau a problemelor, ci capacitatea de a trăi cu o stare mentală stabilă și sănătoasă. Acesta implică gestionarea eficientă a emoțiilor, menținerea unei perspective pozitive și abordarea dificultăților cu rezistență. Fără

CIteste mai mult »
O femeie care antrenează yoga.

Pasi catre un echilibru spiritual si o viata sanatoasa

Una dintre marile dorinte ale noastre este sa gasim echilibrul intre ceea ce simtim si ceea ce traim. De multe ori, insa, stresul si greutatile vietii ne umbresc calea spre reusita si ne afecteaza linistea fizica si sufleteasca. De aceea, eforturile noastre trebuie sa se concentreze pe gasirea metodelor potrivite de a atinge echilibrul dorit

CIteste mai mult »
Mâna unei persoane care întinde mâna pentru terapie alternativă.

Cum ne gasim multumirea interioara intr-o lume agitata?

Una dintre problemele cu care fiecare dintre noi se confrunta gestionarea timpului, a responsabilitatilor si a sanatatii emotionale. Poate deveni tot mai dificil sa faci fata presiunii si, uneori, intensitatea stresului iti poate afecta si sanatatea fizica. Astazi, ai la dispozitie diverse metode si practici care sa te ajute sa elimini stresul si anxietatea. De

CIteste mai mult »