Cursuri de Public Speaking

Dezvoltarea abilităților de comunicare prin vorbitul în public

Curs Public Speaking pentru Adulți

Descriere: Conceput pentru a ajuta adulții să își îmbunătățească abilitățile de vorbire în public și să devină confortabili vorbind în fața camerei de filmat.

Ce vei învăța în cursul de public speaking pentru adulți?

Modul 1: Introducere în vorbirea în public

În această sesiune, vei învăța bazele vorbirei în public, inclusiv importanța comunicării clare, a limbajului corporal și a contactului vizual.

Vei fi introdus în diferite tipuri de discursuri, cum ar fi cele persuasive, informative și de divertisment. De asemenea, vor fi incluse activități distractive și jocuri pentru a ajuta participanții să se simtă confortabil în fața unei audiențe.

Modul 2: Pregătirea și organizarea discursului

În această sesiune, vei învăța cum să alegi un subiect și să dezvolți o teză clară și captivantă. Vei învăța, de asemenea, tehnici pentru organizarea unui discurs, inclusiv crearea unui contur și utilizarea de dovezi de susținere. Vor fi incluse exerciții practice pentru a ajuta participanții să își dezvolte abilitățile de organizare a scrisului și discursului.

Modul 3: Tehnici de livrare

În această sesiune, vei învăța tehnici pentru livrarea unui discurs cu încredere, inclusiv proiecția vocii, ritmul și pauzarea. Vei primi sfaturi pentru implicarea unei audiențe, inclusiv utilizarea contactului vizual și a gesturilor eficiente. Vor fi incluse exerciții practice pentru a ajuta participanții să își îmbunătățească abilitățile de livrare.

Modul 4: Vorbitul în fața camerei de filmat

În această sesiune vei fi introdus în tehnicile de vorbit în fața camerei de filmat, inclusiv tehnici pentru menținerea contactului vizual și proiectarea energiei prin lentilă. Vor fi incluse exerciții practice pentru a ajuta participanții să devină confortabili vorbind în fața camerei și analizând performanța lor. Vei primi feedback și sfaturi despre ajustarea livrării pentru diferite tipuri de situații de înregistrare, cum ar fi interviuri sau prezentări.

Modul 5: Tehnici avansate

Tehnici avansate pentru vorbitul în public, cum ar fi utilizarea umorului, a povestirii și a implicării publicului pentru a angaja o audiență. Exerciții practice pentru a ajuta participanții să dezvolte aceste tehnici și să primească feedback.

Vei fi introdus în diferite tipuri de discursuri, cum ar fi cele persuasive, informative și de divertisment. De asemenea, vor fi incluse activități distractive și jocuri pentru a ajuta participanții să se simtă confortabil în fața unei audiențe.

Modul 6: Prezentări finale și feedback

În ultima sesiune fiecare participant va pregăti și va livra un discurs final în fața camerei, cu accent pe aplicarea abilităților dobândite pe parcursul cursului. Grupul va oferi feedback constructiv pentru a ajuta fiecare participant să își îmbunătățească abilitățile. Instructorul va oferi feedback individual și va încheia cursul cu un rezumat al celor învățate și cu sugestii pentru continuarea dezvoltării abilităților de vorbit în public.

 

Curs Public Speaking pentru Copii

Descriere : Acest program a fost conceput pentru a ajuta copiii să-și dezvolte încrederea și abilitățile de comunicare eficientă prin vorbitul în public.

Ce vei învăța în Cursul de Public Speaking pentru Copii

Sesiune 1:

Introducere în vorbitul în public

Sesiune 2:

Pregătirea și organizarea discursului

Sesiune 3:

Abilități de prezentare

Sesiune 4:

Prezentări finale și feedback

Fă primul pas spre eliberarea durerii!

Echipa Lumen Centre este pregătită să ofere soluții personalizate pentru nevoile tale de sănătate și recuperare. Completează formularul și vei fi contactat cât mai curând posibil.

Blog

Un bărbat care vorbește cu un grup de oameni într-o sală de curs.

Armonia dintre corp si minte

Sanatatea noastra fizica si mentala sunt doua aspecte interconectate ale bunastarii noastre generale. Este important sa recunoastem importanta echilibrului dintre aceste doua dimensiuni. Desi sunt tratate deseori ca entitati separate, acestea se influenteaza reciproc. Ingrijirea adecvata a acestor aspecte contribuie la un mod de viata sanatos si echilibrat. Exista o gama variata de modalitati prin

CIteste mai mult »
O tobă Djembe cu o frânghie în jurul ei.

Pasi catre o viata implinita si echilibrata

In tumultul zilnic al vietii moderne, ne trezim adesea absorbiti de o rutina coplesitoare. Ne ocupam mai mult de obligatiile imediate decat de esenta si directia vietii noastre. Astfel, conceptul de viata implinita devine o destinatie mult dorita. O viata lipsita de sens si satisfactie poate conduce la stari de neliniste, frustrare si chiar depresie.

CIteste mai mult »
O mână cu unghii roz atingând o floare.

Cum sa iti mentii sanatatea fizica si mentala

Ritmul alert al vietii poate pune presiune asupra noastra. In ciuda agitatiei si stresului cotidian, este esential sa gasim modalitati de a ne ingriji atat de corpul nostru, cat si de mintea noastra. Daca doresti sa iti incepi calatoria inspre un stil de viata sanatos, acest articol este pentru tine. Vom explora strategii practice si

CIteste mai mult »