Curs de
Respirație Profundă

Un instrument puternic pentru a-ți găsi echilibrul

Descoperă puterea respirației și transformă-ți viața

Sesiunile de Respirație Profundă sunt tehnici puternice care aduc transformări majore, vitalitate și claritate mentală. Respirația în sine reprezintă o conexiune directă cu energia vitală, deoarece prin intermediul acesteia suflarea vieții intră în corpul nostru, echilibrând și energizând întreaga structură. Prin expirație eliminăm ceea ce nu mai este necesar, dar care a fost stocat sau blocat în memoria corpului.

terapii alternative

10 Beneficii ale Respirației Profunde

  1. Deschide meridiane și canale energetice
  2. Poate crea experiențe revelatorii și vindecătoare
  3. Eliberarea traumelor și bagajelor emoționale
  4. Dezvoltarea unor noi instrumente pe care le poți folosi zilnic
  5. Învinge frica și îndoiala de sine
  6. Dezvoltarea stimei și iubirii de sine la nivel profund
  7. Înlocuirea vechilor modele de credință cu altele noi pozitive
  8. Descoperi cum să simți recunoștință zilnic
  9. Găsești un scop nou, concentrare și claritate
  10. Oxigenează corpul și îmbunătățește circulația sângelui

Respiră adânc și bucură-te de viață

Subconștientul ne ajută să funcționăm zi de zi instinctiv, fără ca noi să ne gândim (aproape) deloc cum se întâmplă asta (spre exemplu în timpul somnului cum de respirăm de la sine?), însă în unele aspecte de mindset, comportament și direcționare a vieții poate ajunge să ne încurce bine de tot. Dar, pentru că fără el nu se poate, ajută-l și tu la rândul tău, astfel încât să-ți fie (mai) bine! Tu știi să respiri? Dacă nu, vino să înveți să-ți ușurezi, eliberezi și să cunoști corpul, mintea și sufletul – triada al cărei echilibru este afectat de ritmul și stresul vieții moderne. Pentru 3 ore, întrerupe auto-pilotul și revino la tine!

Contraindicații medicale

Respirația profundă are ca rezultat anumite modificări fiziologice specifice în organism și, de asemenea, poate duce la o eliberare fizică și emoționalã intensã. Prin urmare, din motive de siguranțã, nu permitem persoanelor cu următoarele condiții să participe:
→ Epilepsie
→ Retină detașată
→ Glaucom
→ Diagnosticul prealabil de tulburare bipolară sau schizofrenie de către un profesionist din domeniul sănătății
→ Osteoporoză suficient de gravã prin care mișcarea activă ar putea cauza potențiale probleme
→ Hipertensiune arterială care nu este controlată cu medicamente
→ Sarcină
→ Boli cardiovasculare și/sau nereguli, inclusiv atac de cord anterior
→ Antecedente familiale de anevrisme
→ Utilizarea medicamentelor prescrise pentru subtierea sângelui
→ Spitalizarea pentru orice afecțiune psihiatrică sau criză emoționalã în ultimii 10 ani
→ Accident vascular cerebral, convulsii, AlT sau altă afecțiune sau boală acreierului/neurologică
→ Dacă ați fost diagnosticat cu PTSD trebuie să fiți în terapie și să obțineți aprobarea terapeutului pentru a participa înainte de a vă înregistra
O persoană care practică tehnici de respirație profundă în timp ce ține un pix și scrie pe un clipboard în timpul unui Curs de Respirație Profundă.

Consultă medicul sau terapeutul

Este important să ținem cont de sănătatea noastră atunci când alegem să ne implicăm în activități care implică o eliberare fizică și emoțională intensă. Prin urmare, înainte de a participa la acest curs, este recomandat să consulți medicul sau terapeutul, mai ales dacă ai orice alte afecțiuni medicale, psihiatrice sau fizice care ar putea afecta capacitatea ta de a te angaja în astfel de activități.

Fă primul pas spre eliberarea durerii!

Echipa Lumen Centre este pregătită să ofere soluții personalizate pentru nevoile tale de sănătate și recuperare. Completează formularul și vei fi contactat cât mai curând posibil.

Blog

Un bărbat care vorbește cu un grup de oameni într-o sală de curs.

Lumen Centre te ajută să ai grijă de sănătatea ta!

Putem cădea de acord cu faptul că sănătatea este lucrul nostru cel mai de preț. La Lumen Centre, ne îngrijim atât de sănătatea ta fizică, cât și de sănătatea ta mintală și emoțională. Suntem aici să îți oferim ție și celor dragi soluții în tratarea afecțiunilor medicale. Cum poate sănătatea mintală să o afecteze pe

CIteste mai mult »
terapii alternative Sibiu Lumen Centre

Importanța centrelor de recuperare fizică și emoțională

Este important să ne găsim un echilibru între viața noastră aglomerată, sănătatea fizică și bunăstarea emoțională. Știi cum te poți asigura că îți atingi acest scop? Cu ajutorul centrelor de recuperare! Un centru de recuperare fizică și emoțională precum Lumen Centre oferă un mediu specializat unde puteți experimenta diverse metode de recuperare, spre exemplu, hidro

CIteste mai mult »
O mână care emite lumină, reprezentând terapia alternativă.

Importanța investiției de timp în propriile persoane

În tumultul vieții moderne, programul nostru aglomerat și de cerințele constante ale muncii, familiei și altor obligații ne ocupă adesea tot timpul. Cu toate acestea, în efortul de a satisface cerințele externe, uităm uneori să ne acordăm nouă înșine atenție. Concediile nu sunt singurele care te pot ajuta să te relaxezi, ci și la recuperarea

CIteste mai mult »