Terapii alternative pentru vindecare emoțională

Sănătate și Echilibru prin Sunet, Culoare și Lumină

Lumen Centre locul unde dizolvăm timpul și spațiul

Sunet
Ancestors Gong Healing
Lumina
lumina polarizata ActiveBIO
Culoare
Cromoterapia LuViOm

Terapia Sunetului

Gong-ul este unul dintre cele mai vechi sunete făcute de om, datând de peste 5.000 de ani, jucând un rol important în ceremonii, ritualuri și vindecare în culturi precum China, Myanmar, Afganistan, Grecia, India, America de Sud și Africa.
Un bărbat care bate toba pentru terapie cu sunet pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea.
Sunetele și vibrațiile gong-ului au un efect rapid asupra creierului și a corpului. Ele ne mută de la starea noastră de veghe (Beta) la o stare mai relaxată și mai calmă (Alfa), apoi la o stare odihnitoare (Theta) și în final la o stare meditativă profund relaxantă (Delta).
terapii alternative Gong Healing
Acestea fac ca inima, creierul și frecvența respiratorie să încetinească și să mărească eliberarea de melatonină, endorfine și substanțe chimice dopamine care sunt legate de sentimente de claritate mentală extinsă.

Beneficiile terapiei prin sunet

Un bărbat îmbrăcat într-un halat care oferă terapie alternativă prin tobe.

Terapia cu lumină polarizată ActiveBIO

Lumina polarizată ActiveBIO are efecte biostimulatoare: atunci când este aplicată pe piele, stimulează structurile intracelulare și moleculele fotosensibile. Aceasta inițiază reacții celulare în lanț și declanșează răspunsuri secundare, care nu se limitează doar la suprafața pielii tratate, ci pot cuprinde întregul organism.
O femeie care primește terapie alternativă cu laser.
Fototerapia este o practică medicală cu o istorie îndelungată. Încă din antichitate, lumina solară era considerată sursa vieții și era folosită pentru a trata diverse afecțiuni medicale. Egiptenii antici foloseau lumina soarelui pentru a trata diferite boli de piele, în timp ce Hipocrate, considerat tatăl medicinei moderne, a descris efectele vindecătoare ale luminii solare asupra multor boli.
O persoană care oferă terapie alternativă ține o lumină deasupra unei femei pe pat.
Mâna unei persoane pe un aparat Terapii

Ce trateaza fototerapia?

Un bărbat care primește tratament medical alternativ.

Cromoterapia LuViOm

LuViOm este o metodă de cromoterapie și folosește sisteme interconectate de forțe subtile care reîncarcă sau canalizează energia în zonele bolnave unde este blocată sau deficitară, deoarece boala nu este altceva decât o restricție a fluxului de energie.
O mână care emite lumină, reprezentând terapia alternativă.

Beneficiile Cromoterapiei:

Experiențe Terapeutice Unice prin Terapii Alternative de Vindecare cu Sunet, Culoare și Lumină

ayurveda - Lumen Centre Sibiu- Terapii Alternative

Vindecarea non invazivă în Lumen Centre

Fă primul pas spre eliberarea durerii!

Echipa Lumen Centre este pregătită să ofere soluții personalizate pentru nevoile tale de sănătate și recuperare. Completează formularul și vei fi contactat cât mai curând posibil.

Blog

O femeie care primește servicii spa cu un masaj facial.

Ghidul complet pentru revitalizare și echilibru

Nu e nicio noutate că trăim într-o societate agitată. Poate fi destul de dificil să ne găsim echilibrul sau să ne revitalizăm. Într-o eră caracterizată de ritmul alert al vieții moderne, adesea ne confruntăm cu provocări și presiuni care pot avea un impact negativ asupra sănătății noastre fizice, mentale și emoționale. De aceea, este vital

CIteste mai mult »
Un prim plan al unei persoane care primește coaching.

Echilibrul dintre muncă și stare de bine

Într-adevăr, trăim într-o epocă în care ritmul alert al vieții cotidiene și presiunea constantă de a fi conectați și productivi ne pot aduce adesea într-un conflict interior între munca asiduă și starea noastră de bine. În ciuda acestui fapt, există un loc de echilibru și armonie care poate fi găsit în conștiința noastră de sine

CIteste mai mult »
O femeie care practică terapii alternative în fața unei uși.

Cum să ai grijă de sănătatea mentală

Într-o lume tot mai agitată și plină de provocări, sănătatea mentală a devenit un subiect din ce în ce mai important. În societatea contemporană, ritmul vieții este din ce în ce mai alert, iar presiunile sociale sunt tot mai mari. De aceea, îngrijirea sănătății mintale este esențială pentru o viață fericită și împlinită. Astfel că,

CIteste mai mult »