Coaching

Programul care schimbă vieți

Coaching pentru Conectarea sinelui Divin

coaching - cursuri - terapii alternative Sibiu

Descoperă motivația și scopul din spatele acțiunilor și obiectivelor tale. Acest exercițiu ne ajută să înțelegem ce ne motivează cu adevărat și poate oferi claritate și direcție atât în eforturile noastre personale, cât și profesionale. Prin identificarea și înțelegerea motivului nostru, putem crea o viață mai semnificativă și împlinită și putem lua decizii care se aliniază cu valorile, pasiunile și dorințele noastre spirituale.

Găsirea motivului nostru poate fi dificilă și poate implica conștientizarea limitărilor, traumelor și momentelor în care este greu să ieșim din acele situații singuri. Cunoașterea motivului nostru ne permite să trăim o viață mai plină de sens și suflet, unde putem simți o conexiune mai profundă cu valorile noastre, pasiunile și lumea din jurul nostru.

Coaching pentru Postura

Soluția pentru sănătate și fericire

terapii alternative Sibiu

Menținerea unui corp sănătos este vitală pentru bunăstarea generală și calitatea vieții. O bună sănătate fizică afectează pozitiv starea mentală și emoțională, ducând la o viață mai fericită, mai productivă și mai împlinită. O postură proastă poate cauza dureri și disconfort în diferite părți ale corpului și poate afecta respirația și digestia, ducând la alte probleme de sănătate.

Cu ajutorul unui terapeut profesionist, este posibil să restabiliți o postură perfectă printr-o secvență personalizată de exerciții și întinderi ușoare. Consistența este crucială, iar aportul și actualizările regulate din partea terapeutului asigură progresul în direcția potrivită.

Pe măsură ce practicați rutina personalizată, îmbunătățirile posturii și ale stării generale de sănătate fizică sunt vizibile. Restabilirea unei posturi perfecte nu numai că îmbunătățește sănătatea fizică, ci și crește încrederea și stima de sine, ducând la o viață mai fericită și mai sănătoasă.

Coaching pentru Armonie

Activarea codurilor din ADN

O femeie care antrenează yoga.
Această sesiune de coaching oferă o oportunitate unică de a învăța tehnici puternice care vor îmbunătăți starea ta generală de sănătate și de bine. Explorând puterea codurilor ADN, vei învăța cum să-ți purifici și activezi organele și cele 12 meridiane principale, restabilind echilibrul și armonia în corpul tău. Acest lucru va duce la creșterea vitalității și imunității, oferindu-ți fundația pentru o viață mai sănătoasă și mai fericită.
De asemenea, vei obține o înțelegere a diferitelor metode pentru a stimula imunitatea, inclusiv remedii pe bază de plante, alimentație și exerciții fizice. În plus, vei învăța o meditație puternică care va uni toate părțile corpului tău, organele și meridianele, permițându-ți să accesezi puterea naturală de vindecare a corpului tău.
Prin această sesiune de coaching, vei dezvolta o înțelegere cuprinzătoare a modului în care să-ți îngrijești corpul și mintea, oferindu-ți instrumentele necesare pentru a duce o viață împlinită.

Meditație ghidată

Perceperea stărilor și a corpului

terapii alternative coaching Lumen Centre
În această sesiune de coaching, te vom ghida prin tehnica de meditație a scanării corpului pentru a procesa emoțiile. Prin concentrarea asupra senzațiilor fizice și emoționale și utilizarea respirației profunde, poți identifica și elibera tensiunea fără a judeca. Meditația are numeroase beneficii, cum ar fi reducerea stresului, îmbunătățirea reglării emoționale și un somn mai bun. Prin această sesiune, vom dezvolta tehnica ta de meditație prin scanarea corpului pentru a te ajuta să obții aceste beneficii. Practicând, vei dezvolta o mai mare autoconștientizare și inteligență emoțională, ducând la o îmbunătățire a stării generale de bine.

Echilibrul Chakrelor

Antrenament fitness spiritual

terapii alternative Sibiu Lumen Centre

Această practică se concentrează pe echilibrarea și deschiderea celor șapte centre de energie din corpul tău, cunoscute sub numele de chakre, pentru a îmbunătăți sănătatea fizică, mentală și emoțională. Prin ghidarea noastră pas cu pas, vei descoperi prima bucurie a acceptării pe măsură ce lucrezi la coloana ta vertebrală inferioară, urmată de creativitate pentru pelvis, angajament pentru ficat, compasiune pentru inimă, adevăr pentru glandele tiroidă și paratiroidă, intuiție pentru creier și nelimitare pentru o bază solidă.
Experimentează ultima bucurie a strălucirii pe măsură ce îți curățăm și îți întărim aura în această trezire spirituală. Abordarea holistică a echipei Lumen Centre combină pozițiile fizice, controlul respirației și meditația pentru a promova starea generală de bine. Vei descoperi puterea vindecătoare a chakrelor și vei experimenta o transformare profundă a minții, corpului și spiritului.

Fă primul pas spre eliberarea durerii!

Echipa Lumen Centre este pregătită să ofere soluții personalizate pentru nevoile tale de sănătate și recuperare. Completează formularul și vei fi contactat cât mai curând posibil.

Blog

O femeie care primește servicii spa cu un masaj facial.

Ghidul complet pentru revitalizare și echilibru

Nu e nicio noutate că trăim într-o societate agitată. Poate fi destul de dificil să ne găsim echilibrul sau să ne revitalizăm. Într-o eră caracterizată de ritmul alert al vieții moderne, adesea ne confruntăm cu provocări și presiuni care pot avea un impact negativ asupra sănătății noastre fizice, mentale și emoționale. De aceea, este vital

CIteste mai mult »
Un prim plan al unei persoane care primește coaching.

Echilibrul dintre muncă și stare de bine

Într-adevăr, trăim într-o epocă în care ritmul alert al vieții cotidiene și presiunea constantă de a fi conectați și productivi ne pot aduce adesea într-un conflict interior între munca asiduă și starea noastră de bine. În ciuda acestui fapt, există un loc de echilibru și armonie care poate fi găsit în conștiința noastră de sine

CIteste mai mult »
O femeie care practică terapii alternative în fața unei uși.

Cum să ai grijă de sănătatea mentală

Într-o lume tot mai agitată și plină de provocări, sănătatea mentală a devenit un subiect din ce în ce mai important. În societatea contemporană, ritmul vieții este din ce în ce mai alert, iar presiunile sociale sunt tot mai mari. De aceea, îngrijirea sănătății mintale este esențială pentru o viață fericită și împlinită. Astfel că,

CIteste mai mult »