Sesiuni de terapii alternative

Terapiile alternative – Drumul spre vindecare la Lumen Centre

La Lumen Centre oferim o gamă variată de servicii axate pe recuperarea fizică și cea emoțională, inclusiv terapii alternative și cursuri de dezvoltare personală. Alegerea terapiilor alternative oferite de noi reprezintă angajamentul față de sănătatea ta fizică și bunăstarea ta emoțională. Abordăm, nu doar aspectele fizice, ci și cele emoționale ale vindecării.

Terapia alternativă – o abordare neconvențională

La centrul nostru de recuperare din Sibiu, poți explora diverse terapii alternative, pentru a găsi metoda care funcționează cel mai bine pentru tine. Deși unele dintre ele au fost folosite de secole în diverse culturi, terapiile acestea au apărut ca răspuns la sistemul medical modern nesatisfăcător. Uite câteva dintre problemele pe care le tratează terapeuții noștri zilnic:

 • Dezechilibre energetice
 • Dependenta de tutun și alcool
 • Anxietate și stres
 • Probleme de mobilitate
 • Spondiloză

Centrele de recuperare au un rol important în găsirea unui echilibru între viața aglomerată, sănătatea fizică și bunăstarea emoțională, prin serviciile pe care le pun la dispoziție pacienților. Oferind servicii precum terapie cu lumină polarizată ActiveBIO, Ancestors Gong Healing sau hidro kineto terapie, ne propunem să îi ajutăm pe cei care ne trec pragul să aibă o experiență vastă despre ce implică terapia alternativă.

Ce terapii alternative oferim la Lumen Centre?

Alegerea terapiilor alternative oferite de Lumen Centre devine o călătorie personală către echilibru și vindecare profundă. Terapia Ancestors Gong Healing se bazează pe bătăile vindecătoare ale gong-ului. Efectele sale nu se opresc la nivelul fizic, ci pătrund adânc în straturile noastre emoționale, eliberând tensiunile și facilitând starea de bine. Uite de ce alte servicii mai poți beneficia dacă alegi să vii la centrul nostru:

 1. Coaching pentru postură
 2. Cromoterapia LuViOm
 3. Terapia cu lumină polarizată ActiveBIO
 4. Cursul Djembe
 5. Curs de Public Speaking

Lumen Centre aduce în prim-plan terapia cu lumină polarizată ActiveBIO, o metodă de utilizare a luminii, pentru a stimula reacții celulare în întregul organism. Această abordare non-invazivă tratează o paletă largă de afecțiuni, inclusiv depresia sezonieră, tulburările de somn și diverse probleme musculare și articulare. Cromoterapia aduce culoare la Lumen Centre! Cromoterapia LuViOm se bazează pe ideea că fiecare culoare are energii specifice, care pot influența pozitiv starea de sănătate și echilibrul emoțional.

De ce să optezi pentru terapiile alternative de la Lumen Centre?

Alegerea terapiilor alternative oferite de Lumen Centre poate fi susținută de mai multe motive. Mulți oameni au experimentat rezultate pozitive și îmbunătățiri semnificative în starea lor de sănătate prin aceste metode neobișnuite de tratament. Terapeuții noștri sunt experți și oferă servicii de terapie personalizate, în funcție de nevoile fiecărei persoane, pentru a obține cele mai bune rezultate. Iată câteva motive pentru care să alegi terapiile alternative oferite de noi:

 • Diversitate terapeutică
 • Abordare holistică a sănătății
 • Efecte benefice demonstrate
 • Terapii non-invazive, fără efecte secundare
 • Prevenție și menținerea sănătății

Prin stabilirea unor obiceiuri sănătoase în fiecare zi, cum ar fi o alimentație echilibrată, exerciții de respirație și meditație, poți preveni apariția unor probleme destul de grave de sănătate. Alegerea terapiilor alternative poate oferi un sentiment de control asupra propriei sănătăți. Valorile centrului nostru includ empatia, ascultarea și înțelegerea nevoilor emoționale individuale. Terapia alternativă oferă și soluții pentru sănătatea mentală și pentru bunăstarea emoțională.

Drumul spre vindecarea fizică și emoțională

Într-o eră în care tehnologia și medicina convențională domină, terapiile alternative reprezintă o oază de vindecare holistică. Lumen Centre nu oferă doar terapii, oferă, în primul rând, o experiență. Echipa dedicată și profesionistă nu doar tratează simptomele, ci își propune să înțeleagă cauzele profunde ale afecțiunilor. Această abordare individualizată și integrată la Lumen Centre creează un mediu de vindecare eficient. Este important să cauți să stabilești echilibrul dintre corp, minte și suflet, iar noi te putem ajuta în acest sens!

 

Ancestors Gong

Healing

 

Lumina Polarizată ActiveBIO

 

Creșterea circulației sângelui

 

Tratează depresia de sezon

 

Reducerea tensiunii arteriale

Tratează probleme musculare și articulare

 

Îmbunătățirea calității

somnului

Ameliorează durerile de spate

Terapiile noastre reprezintă o componentă semnificativă a peisajului medical modern, oferind opțiuni diverse pentru cei în căutare de alternative la abordările tradiționale. Acestea trebuie să fie practicate neapărat de profesioniști, într-un mediu sigur. Înainte de a începe orice formă de terapie alternativă, este recomandat să consulți un medic. În final, alegerea terapiilor alternative oferite de Lumen Centre nu este doar o opțiune medicală, ci și o declarație de angajament față de propria sănătate.