LUMEN CENTRE

Povestea Lumen Centre

Întâlnește-te cu tine însuți

Echipa Lumen Centre

Lumen Centre este rezultatul contribuției și implicării totale a fondatorului său, Dumitru, un terapeut specializat în recuperare prin terapia acvatică – hidrokinetoterapie. În urma specializării sale în fitness și reabilitarea artritei într-un centru special din America, Dumitru și-a adus expertiza și experiența personală în Lumen Centre din Sibiu.

Un bărbat care bate toba pentru terapie cu sunet pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea.
În calitate de pasionat scafandru, el a dobândit cunoștințe impresionante despre scufundări și beneficiile mișcării în apă. În prezent, Dumitru se dedică ajutării pacienților să obțină beneficiile terapiei acvatice prin antrenament și puterea interioară, bazându-se pe experiența sa personală și expertiza sa în domeniu. Aceasta îi permite să ofere un tratament personalizat și eficient, care să ajute pacienții să depășească provocările fizice, mentale și emoționale, într-un mediu liniștitor și eliberator.

Am creat un loc în care ne dorim să dizolvăm timpul și spațiul exterior și să călătorim spre spațiul interior. Este locul în care ne întâlnim cu noi înșine, unde ne putem (re)descoperi și aprofunda propriul adevăr și să-l trăim așa cum simțim, în toată puritatea și esența lui. Aici putem trăi liber, o libertate pe care sufletul nostru o tânjește: libertatea de mișcare și de exprimare.

În acest loc, putem fi liberi de griji, de boli și de suferință și putem trăi viața pe care o dorim și o merităm, cu bucurie, pasiune și entuziasm. Dar libertatea necesită curaj. Avem nevoie de curajul de a ne trăi autenticitatea și de a ne înțelege și asculta sufletul, până în cele mai adânci colțuri ale ființei noastre, mai ales cele ascunse și adesea încuiate cu lacăt. Uneori, această călătorie o putem face singuri. Alteori, avem nevoie de un ghid care să ne lumineze calea și să ne arate drumul înapoi „acasă”.

"Puterea vindecătoare a apei ar trebui să fie accesibilă tuturor, prin urmare suntem hotărâți să facem hidrokinetoterapia disponibilă pentru cât mai multe persoane posibil."

ayurveda - Lumen Centre Sibiu- Terapii Alternative

Apa este mediu de vindecare!

În calitate de hidrokinetoterapeut, Dumitru este specializat în utilizarea apei ca un mediu de vindecare și reabilitare pentru pacienții săi. Prin intermediul hidrokinetoterapiei, el poate reduce impactul gravitației asupra corpului și poate ajuta la îmbunătățirea mobilității și a sănătății în general. Aceste beneficii sunt esențiale pentru persoanele care suferă de dureri articulare, leziuni ale coloanei vertebrale sau probleme de mobilitate și accident vascular cerebral.

Un bărbat într-o piscină dând degetul mare în sus, demonstrându-și aprobarea.

Utilizarea hidrokinetoterapiei poate ajuta la întărirea mușchilor și la îmbunătățirea sănătății cardiovasculare, în timp ce reduce stresul asupra corpului și durerea. În plus, hidrokinetoterapia poate fi o metodă eficientă de reabilitare postoperatorie și poate ajuta la îmbunătățirea funcției articulare și a mișcărilor după o intervenție chirurgicală.

La Lumen Centre, Dumitru utilizează aceste tehnici pentru a ajuta pacienții să-și atingă obiectivele de reabilitare și să-și îmbunătățească sănătatea și calitatea vieții.

Un bărbat în costum de neopren ținând o flotă albastră în zonă.

Lumen Centre - Tratament personalizat.

Spre deosebire de alte abordări ale recuperării în apă, filosofia Lumen Centre este ca terapeutul să fie alături de pacient în fiecare pas al recuperării. Astfel, terapeutul intră în apă alături de pacient și îl însoțește cu sfaturi și ajutor fizic pe parcursul sesiunii de hidrokinetoterapie.

Expertiza sa profundă în terapiile complementare și alternative, precum și în terapia acvatică, îi permite lui Dumitru să creeze planuri de tratament personalizate pentru pacienții săi. Aceste planuri abordează nevoile și obiectivele unice ale fiecărui pacient.

Calificări și acreditări

Acreditare in UK “Deep sea Diver “ – Scafandru de adancime pana la 50m; aprobata ulterior in Romania de Ministerul Apărării Naționale Centrul de Scafandri Constanta.

→ Paramedic pentru scafandri
→ Curs First aid (Crucea Rosie )
→ Aquatic Fitness Professional (USA )
→ Exercise Program Leader (USA)
→ Aquatic Program Arthritis Leader (USA)

Un logo pentru un centru de sănătate alternativ.

Aprofundează-ți propria autenticitate cu Lumen Centre

  1. Hidrokinetoterapie
  2. Terapia prin Sunet
  3. Curs de Respirație Profundă
  4. Cromoterapie LuViOm
  5. Cursuri de Vorbire în Public
  6. Soul Dive Coaching
  7. Echilibrare energetică

Fă primul pas spre eliberarea durerii!

Echipa Lumen Centre este pregătită să ofere soluții personalizate pentru nevoile tale de sănătate și recuperare. Completează formularul și vei fi contactat cât mai curând posibil.