Prezentare, femeie

Ce înseamnă coaching și de ce un astfel de program este important pentru tine?

Nu mulți oameni cunosc beneficiile pe care un program de coaching le poate aduce în viața unei persoane obișnuite. Iar asta pentru că, mulți oameni, nu știu de fapt ce implică un program de coaching. De aceea, în acest articol îți vom explica pe îndelete ce înseamnă coaching.

         Un program de coaching este un proces îndelungat de dezvoltare personală sau de dezvoltare profesională. În acest program colaborezi cu o persoană care te va ajuta să îți atingi adevăratul potențial. Această persoană se numește coach și te poate ajuta să îți atingi obiectivele mult mai ușor.

Ce înseamnă coaching: dezvoltarea personală este la îndemâna oricui!

         Aceasta activitate numita coaching este de fapt un proces interactiv, dar îndelungat. În acest proces, coach-ul lucrează cu tine pentru a-ti identifica obiectivele și pentru a clarifica blocajele care stau in calea atingerii acelor obiective. Mai mult decât atât, coach-ul te va ajuta sa dezvolți strategii pentru ca tu să îți poți depăși blocajele care te împiedica sa realizezi ceea ce iți dorești.

         Pentru a afla mai concret ce înseamnă coaching, te poți înscrie la programul nostru care durează 4 luni si in urma căruia vei simți o transformare profunda. Acesta este cel mai ușor mod de a afla din propria experiență dacă un program de acest gen este benefic pentru tine. Scopul unui program de coaching este de a te ajuta să-ți îmbunătățești performanța, să-ți atingi obiectivele si să-ti dezvolți abilitățile.

De la vis la realitate: Transformă-ți viața cu un program de coaching

         Majoritatea programelor ce coaching implică ședințe de lucru între client și coach. În cele mai multe dintre cazuri, aceste întâlniri sunt într-un format unu-la-unu. Totuși, ele pot implica și sesiuni de grup sau, de ce nu, chiar sesiuni de coaching online. Sunt mai multe domenii în care aceste programe pot fi benefice:

 • dezvoltare personală
 • dezvoltare profesională
 • afaceri
 • carieră
 • leadership
 • sănătate și bunăstare
 • relații

Un program de coaching eficient te va ajuta să îți atingi mai rapid obiectivele!

         Un astfel de program de coaching te poate ajuta să îți atingi mai rapid obiectivele. De ce? Pentru că aceste obiective sunt discutate cu un profesionist care știe cum să îți maximizeze potențialul. Coach-ul va ști care sunt abilitățile tale și va ști să le folosească în avantajul tău.

         Se poate spune că un program de coaching este personalizat pentru nevoile fiecărui client în parte. Mai ales dacă acest program se petrece într-un format unu-la-unu. Coach-ul te va ajuta sa îți pui în valoare calitățile și să îți îmbunătățești viața în pași foarte simpli.

Iată ce beneficii poate aduce programul de coaching de la Lumen Centre:

 1. conectarea cu sinele divin
 2. autenticitate
 3. poziția sau postura corpului
 4. armonie sănătoasă
 5. meditație
 6. echilibrul chakrelor
 7. antrenament fitness spiritual

Este important de menționat că acest proces de coaching nu înseamnă terapie sau consultanță. Deși, este adevărat, poate intra în aspecte personale și emoționale ale vieții clientului. Totuși, coaching-ul se concentrează în principal pe obiectivele viitoare și acțiunile practice pentru a le atinge.

Sănătate și bunăstare: Cum poți obține un echilibru prin coaching?

         Un program de coaching poate contribui în multe aspecte ale vieții tale, inclusiv la atingerea obiectivului de a te bucura de un corp mai sanatos. Cum se întâmplă acest lucru? Mai întâi trebuie să fie identificate valorile și prioritățile tale. Odată ce acestea sunt cunoscute, coach-ul va avea un punct important de pornire.

         Mai apoi, are loc planificarea și organizarea. Atingerea unui echilibru are nevoie de un plan și de o strategie bune de acțiune. Coach-ul te va ajuta să îți stabilești prioritățile, să îți dezvolți diverse abilități pentru a prioritiza ce este important pentru tine. El te va ajuta să nu uiți ceea ce este benefic pentru viața ta.

         Mai mult decât atât, coach-ul te va ajuta să îți gestionezi mai bine stresul și emoțiile. Vei învăța alături de acesta tehnici utile și strategii eficiente. Vei avea parte de foarte multă autoîngrijire, dar și de auto reflecție. Un program cu adevărat bun pentru coaching te va ajuta în:

 • Clarificarea obiectivelor
 • Dezvoltarea abilităților
 • Autoreflecție și conștientizare
 • Îmbunătățirea performanței
 • Responsabilitate
 • Creșterea încrederii în sine
 • Abordarea și rezolvarea problemelor

Rolul coaching-ului în construirea unei imagini pozitive

         Un program foarte bun de coaching îți poate schimba viața într-un mod incredibil de bun. Pășește și tu spre succes, echilibru și dezvoltarea sinelui alături de programul de coaching disponibil la Lumen Centre!