Un bărbat care caută pacea interioară și ameliorarea anxietății pe o canapea cu un clipboard și un stilou.

Cum să-ți recâștigi liniștea interioară scăpând de anxietate?

Te-ai săturat ca anxietatea să îți controleze viața? Simți că ai încercat orice și că nu vezi nicio soluție care te poate scăpa de acest disconfort debilitant? Poți apela la terapii alternative, acestea sunt recunoscute pentru a ușura simptomele anxietății sau chiar de a o vindeca complet.

Să ai anxietate poate fi un chin pe care nu toată lumea îl înțelege. Uneori te poți simți foarte singur în această luptă. Dacă ai încercat psihoterapie, medicație sau dacă ai încercat să îți schimbi stilul de viață și nimic nu funcționează, este de înțeles de ce te poți simți uneori neajutorat. Dar nu îți face griji, noi suntem alături de tine!

Folosește terapia cu sunet ca sa scapi de anxietate

Cum poate terapia cu sunet diminua simptomele anxietății? Atunci când suferi, poate fi greu să poți să mai vezi o cale de scăpare. Mai ales dacă ai încercat deja totul. Dar, nu îți pierde speranța, mai ales dacă nu ai încercat terapii alternative. Acestea au multe beneficii recunoscute pentru a ușura simptomele anxietății.

Această tulburare numită anxietate are multe simptome deranjante, simptome care se manifestă pe mai multe nivele. Printre acestea se numără:
 • Nivel cognitiv: gânduri și preocupări excesive, teamă persistentă, neliniște, îngrijorare constantă, anticiparea negativă a evenimentelor, dificultăți de concentrare și tulburări de somn (insomnie sau somn agitat)
 • Nivel emoțional: stare de nervozitate, iritabilitate, agitație, hiper vigilență, tensiune emoțională, senzații de neliniște sau teamă, hipersensibilitate la stimuli
 • Nivel somatic: simptome fizice, cum ar fi palpitații, transpirații, tremur, dificultăți respiratorii, dureri de cap, tulburări gastrointestinale, senzație de leșin sau amețeli.
 • Nivel comportamental: evitarea anumitor situații sau activități din cauza anxietății, comportamente repetitive (cum ar fi controlul compulsiv), rituale de calmare (cum ar fi clătirea mâinilor), comportamente de hiper-vigilență sau alertă constantă
 • Nivel social: evitarea sau teama de a interacționa cu alți oameni, teama de a vorbi în public, teama de judecată sau critici, retragere socială, dificultăți în relații interpersonale
Sunetul ca remediu: Terapia cu sunet care te face să fii din nou în control

Anxietatea afectează aproximativ 30% dintre adulți. Unii dintre ei au diverse tulburări de anxietate, alții au anxietate generalizată sau pur și simplu anxietate situațională. Unii oameni poate nici nu știu că suferă de această boală. În orice caz, pentru toate acestea, noi recomandăm terapiile noastre alternative, în special pe cea cu sunet.

         De ce este terapia prin sunet benefică? Pentru că:

 1. oferă relaxare profundă
 2. reduce ruminarea
 3. reduce preocuparea excesivă
 4. stimulează sistemul nervos
 5. armonizează energiile
 6. echilibrează chackrele
 7. îmbunătățește starea de spirit

Terapia prin sunet poate fi soluția ta de scăpare din menghinele anxietății! Alături de noi, te poți elibera din acest ritm de viață stresant și epuizant. Dacă nu ai crezut vreodată că este posibil să te simți cu adevărat bine, atunci lasă-ne să îți oferim vești bune. Terapiile alternative poate fi șansa ta spre liniște interioară.

Terapii alternative: ce oferim și de ce suntem cei mai buni în ceea ce facem!

         Centrul nostru oferă mai multe tipuri de terapie care te pot ajuta să scapi de nesuferita anxietate. Printre acestea se numără:

 • terapia sunetului
 • terapia lumina polarizata ActiveBIO
 • cromoterapia LuViOm

Ca să scapi de anxietate este nevoie de multă voință. Îți consumă foarte mult din energie, lucru care poate fi evident în mai multe aspecte din viața ta. Anxietatea te face să nu mai fi tu însuți. Dar, nu trebuie să mai faci acest lucru de unul singur. Pentru că acum, noi îți suntem alături!

Acum mai ai încă o șansă de a te vindeca. Și ceea ce este și mai bine, este că nu o vei face de unul singur. Specialiștii Lumen Centre îți vor oferi un umăr pe care să plângi atunci când ai nevoie și te vor ridica atunci când simți că nu mai poți. Terapiile noastre alternative se pot dovedi a fi tot ceea ce ai nevoie pentru vindecare!

Descoperă profesionalismul în starea lui pură alături de noi!

         Pentru a te vindeca de tulburări anxioase este nevoie de multă răbdare și voință. Poți trece prin foarte multe tipuri de terapii până să găsești ceva ce funcționează pentru tine. Noi îți recomandăm să încerci terapiile noastre alternative, ele aduc beneficii pe mai multe paliere ale vieții tale.