Un bărbat care vorbește cu un grup de oameni într-o sală de curs.

Lumen Centre te ajută să ai grijă de sănătatea ta!

Putem cădea de acord cu faptul că sănătatea este lucrul nostru cel mai de preț. La Lumen Centre, ne îngrijim atât de sănătatea ta fizică, cât și de sănătatea ta mintală și emoțională. Suntem aici să îți oferim ție și celor dragi soluții în tratarea afecțiunilor medicale.

Cum poate sănătatea mintală să o afecteze pe cea fizică?

Corpul și mintea reprezintă un tot unitar, ele nu pot fi separate. Depresia este asociată cu diverse boli cronice, cum ar fi diabetul, astmul, cancerul, bolile cardiovasculare și artrita. De asemenea,  bolile mintale poate crește riscul de boli cardiace și respiratorii.

La Lumen Centre tratăm depresia și anxietatea prin terapii alternative, cum ar fi:

  • Ancestors gong healing
  • Fototerapie
  • LuViOm – Cromoterapie
  • Ayurveda
  • Meditație ghidată

Majoritatea persoanelor care suferă de o boală cronică, suferă, de asemenea, și de o problemă de sănătate mintală, cel mai adesea de depresie sau anxietate. Anxietatea și depresia sunt două boli care își pun amprenta asupra sănătății fizice, prin stări de extenuare, probleme digestive, migrene, dureri de stomac. Pe lista simptomelor se află, totodată, insomnia și dificultatea de concentrare.

Cum reușește sănătatea fizică să contribuie la sănătatea mintală?

Dacă ai grijă de corpul tău și de sănătatea acestuia, atunci vei reuși să rezolvi problemele emoționale de la interior la exterior. Activitățile fizice sunt necesare în viața fiecărui om, pentru că reprezintă o modalitate excelentă de a te menține sănătos fizic, contribuind în același timp la sănătatea mintală.

Vino la Lumen Centre și încearcă o ședință de hidro kineto terapie care te va face să te simți ca un om schimbat. Uite alte exemple de activități fizice care te pot ajuta:

  1. Plimbările în aer liber
  2. Jogging-ul
  3. Mersul pe bicicletă
  4. Drumețiile în natură

În egală măsură, e indicat să menții un echilibru în ceea ce privește alimentația. Nu este cazul să renunți la mâncarea ta preferată, însă încearcă să te asiguri că respecți mesele principale ale zilei. Ai nevoie să mânanci proteine, legume, fructe și carbohidrați. Printr-o alimentație sănătoasă, te vei bucura de mai multă energie și vei dezvolta o atitudine mai pozitivă asupra vieții.

Ce îți poate oferi Lumen Centre?

În primul rând, răspunsul este sprijin. Prin serviciile de coaching Sibiu, ne dorim să fim lângă tine și să te ajutăm cum numai noi știm să o facem. Noi vedem potențialul din fiecare pacient, pe care îl tratăm ca pe un prieten aflat în nevoie. Terapiile alternative pe care le oferim au fost concepute în așa manieră încât să aibă grijă de corp, de minte și de suflet în același timp.

TIPUL DE COACHING: LA CE AJUTĂ:
Coaching pentru conectarea sinelui divin O viață mai semnificativă și împlinită spiritual
Coaching pentru postură Îmbunătățește postura și starea generală de bine
Coaching pentru armonie Oferă echilibru emoțional, susține sănătatea mintală
Meditația ghidată Contribuie la sănătatea fizică, mintală și emoțională

Coaching-ul este un program care te va ajuta să dezvolți și să consolidezi mai multe abilități. În acest proces, vei fi îndrumat de un antrenor de la care vei învăța diverse lucruri. Coaching-ul implică activități interactive și, de ce nu, chiar distractive. Ce poate fi mai frumos decât să înveți distrându-te?

Beneficiile terapiei alternative pentru sănătatea mintală

Participarea la ședințele de terapie alternativă, fie că vorbim de cromoterapie sau de terapia acvatică, îți va schimba radical viața. Te vei simți mai bine, mai sănătos și vei avea încrederea să înfrunți orice obstacol care stă în calea fericirii sau armoniei tale. Terapia alternativă vine la pachet cu avantaje și multe beneficii care contribuie la sănătatea ta mintală.

Terapiile alternative sunt metode nemaipomenit de folositoare în reducerea stresului și depresiei sau pentru controlarea anxietății. În același timp, unele forme de terapie facilitează un somn odihnitor, pentru a te bucura de o calitate a somnului deosebită. Cu alte cuvinte, acest gen de terapie îți va oferi liniștea mentală și emoțională de care ai nevoie.

Nu în ultimul rând, poți alege terapii alternative care stimulează creativitatea sau care oferă o mai bună claritate mintală, lucru care te va ajuta să iei decizii cu ușurință. Orice fel de terapie ai alege, în final, te vei simți mai detensionat și relaxat. Ce spui, ești pregătit să programezi o ședință de terapie?