terapii alternative Lumen Centre Sibiu

LuViOm și Cromoterapia: terapie alternativă la Lumen Centre

Procesul de vindecare nu este mereu un drum prea ușor. De multe ori, nu vezi rezultatele pe care ți le dorești. Iar dacă ai încercat deja multe feluri și terapii pentru a-ți îmbunătăți viața și nu au funcționat, te poți simți lipsit de speranță. Cu toate acestea, mereu există metode noi prin care ne putem vindeca.

            Ai încercat vreodată cromoterapia LuViOm? Aceasta este o metodă eficientă prin care pacienții noștri se vindeca de diverse afecțiuni care le ruinează viața. Acest tip de terapie alternativă, făcută așa cum trebuie, îți poate oferi rezultatele pe care ți le dorești. La Lumen Centre, noi oferim și ședințe de cromoterapie LuViOm.

Ce este cromoterapia LuViOm?

            Cromoterapia LuViOm este o formă de terapie alternativă. Aceasta combină principii ale cromoterapiei cu tehnologia modernă LuViOm. LuViOm este un dispozitiv care emite lumină colorată. Această lumină poate echilibra energetic o persoană și poate oferi o stare de bine îndelungată.

Culorile au adesea un efecte pozitive asupra omului, la fel ca lumina. Atunci când o persoană este expusă la cele două, se poate bucura de numeroase avantaje. Fiecare culoare în parte are una sau mai multe avantaje. Iată câteva exemple:

 1. albastru: are un efect calmant, liniștitor
 2. roșu: o culoare care energizează și stimulează
 3. verde: promovează echilibrul interior
 4. galben: o culoare care sporește creativitatea și bucuria
 5. portocaliu: stimulează creativitatea și energizează

Lumina are aduce și ea beneficii asupra organismului. Cele două combinate constituie o formă de terapie de care numeroși oameni se bucură în ziua de azi.

Avantajele cromoterapiei LuViOm

            Cromoterapia LuViOm influențează foarte mult echilibrul emoțional. Dacă în ultima perioadă te-ai simțit dezechilibrat din punct de vedere emoțional, această formă de terapie poate fi ideală pentru tine. Emoțiile au un mare impact asupra acțiunilor noastre și asupra felului în care ne comportăm cu cei din jur.

            De aceea, este important să ne asigurăm că suntem stăpâni pe emoțiile noastre. Această formă de terapie alternativă poate ajuta în acest sens. Mai mult decât atât, cromoterapia LuViOm activează și echilibrează chackrele și accelerează procesele de vindecare. Și memoria ta poate fi îmbunătățită în urma unor astfel de sesiuni.

            Iată alte beneficii pe care le poate avea cromoterapia LuViOm:

 • crește imunitatea
 • crește vitalitatea
 • reduce stresul
 • reducere durerile fizice
 • ajută la intrarea într-o stare profundă de meditație

Cromoterapia LuViOm: o modalitate bună de a promova relaxarea generală

            Stresul este la cote maxime în ziua de azi. Lucru care poate duce la multe afecțiuni. De aceea, este bine uneori să desfășori activități care să te ajute să te relaxezi. La Lumen Centre, oferim ședințe de cromoterapia LuViOm care facilitează relaxarea generală. Această relaxare va apărea și la nivel fizic, dar și psihic.

            Această formă de terapie este o experiență terapeutică unică. Terapiile alternative au o acțiune non-invazivă 100%. Acestea nu au efecte adverse. Dacă vrei forme de terapie fără medicamente, fără substanțe chimice, câmpuri electrice sau magnetice, cromoterapia LuViOm este perfectă pentru tine.

            Sănătatea este foarte importantă. Iar sănătatea are mare legătură cu relaxarea. Cu cât suntem mai relaxați și mai puțin stresați, cu atât suntem mai sănătoși.

Intră în starea de meditație profundă cu ajutorul unei echipe de experți

            Un alt lucru pe care îl facilitează cromoterapia LuViOm este intrarea într-o stare de meditație profundă. Meditația are un efect pozitiv asupra minții și corpului. Iată care sunt efectele pozitive ale acesteia:

 1. reduce stresul
 2. te ajută să îți crești claritatea mentală
 3. îmbunătățește starea emoțională
 4. ajută să te relaxezi
 5. dezvoltă conștiința de sine
 6. te ajută să te cunoști mai bine pe tine însuți

Dacă ești un adept al meditației și știi că te ajută, poți să beneficiezi chiar și mai multe de efectele acesteia dacă participi la ședințe de cromoterapie LuViOm. La Lumen Centre, oferim terapii alternative calitative. Te poți vindeca alături de profesioniști în domeniu

Lumen Centre, locul unde ai parte de vindecare profundă

            Lumen Centre este centrul de recuperare din Sibiu unde poți să-ți găsești lumina interioară și unde te poți vindeca la nivel profund. Dacă ai nevoie de o echipă expertă care să îți înțeleagă nevoile, noi suntem aici pentru tine! Este mult mai ușor să te vindeci atunci când ai parte de ajutor.