coaching - cursuri - terapii alternative Sibiu

Recuperare și însănătoșire: Metodele oferite de Lumen Centre

           Echipa Lumen Centre le oferă oamenilor șansa la recuperare și însănătoșire. Suferința nu este un lucru pe care oamenii să și-l dorească în viața de zi cu zi. Durerea îi poate răpi pe oameni de orice urmă de fericire. Din acest motiv, noi oferim metode alternative de recuperare.

            La Lumen Centre poți să tratezi atât dureri fizice, cât și dureri emoționale. Noi oferim o abordare holistică aceea ce înseamnă recuperare. Alături de cea mai profesionistă echipă, poți în sfârșit să te faci bine. Oferim o gamă variată de servicii care îți pot reda pacea interioară. Vrei să afli care sunt acestea?

Hidrokinetoterapie: terapia de reabilitare în apă

            Durerea fizică poate fi extrem de sâcâitoare. Atunci când trăim în durere, nu ne mai putem concentra pe lucrurile frumoase ale vieții. Una dintre cele mai bune metode de a scăpa de durerile și afecțiunile fizice este hidrokinetoterapia. Aceasta este un tip de terapie de reabilitare în apă. Te întrebi cum funcționează?

 1. vei fi plasat într-un bazin cu apă, apa având o adâncime variabilă
 2. vei fi instruit să efectuezi diverse exerciții
 3. vei primi recomandări personalizate, luând în considerare problemele pe care le ai
 4. ședința va dura 45 – 60 de minute

 Terapia de vindecare în apa se adresează mai multor tipuri de afecțiuni. Iată căror tipuri de persoane i se adresează reabilitarea în meidul acvatic:

 • persoanelor care au probleme circulatorii
 • persoanelor cu boli neurologice
 • persoanelor care suferă de accident vascular cerebral
 • persoanelor cu afecțiuni reumatismale
 • persoanelor care suferă de afecțiuni posttraumatice
 • celor cu patologii neurologice
 • persoanelor care suferă de osteoartrită, artroză, osteoporoză
 • celor care au suferit intervenții chirurgicale la ligamente sau la sold
 • peroanelor care suferă de obezitate
 • persoanele cu probleme la coloana vertebrală

Apa este recunoscută pentru reducerea durerii, dar și a inflamaților. Aceasta poate avea un efect benefic și asupra mușchilor, făcându-te mai puternic din punct de vedere fizic. În plus, ea îmbunătățește flexibilitatea.

Meditația ghidată: cum să te conectezi mai bune la propria persoană?

            Dacă sesiunile de hidrokinetoterapie ajută să te recuperezi din punct de vedere fizic, meditația este benefică pentru suflet și minte. Meditația te poate regla din punct de vedere emoțional. Mai mult aceasta te poate ajuta să te conectezi mai bine la propria ta persoană și să afli mai multe despre tine.

            Prin meditație, și somnul poate fi îmbunătăți. La Lumen Centre te învățăm cum să meditezi așa cum trebuie prin ședințe de meditație ghidată. Mai mult decât atât, meditația în poate ajuta mult sănătatea mentală. Dacă suferi de depresie, anxietate sau alte afecțiuni, meditația poate fi benefică pentru tine.

            Un alt beneficiu al meditației este că reduce stresul. Cu toții ducem vieți stresante, fie că este vorba de job sau de probleme în familie. De aceea, trebuie să facem orice ne stă în putință pentru a ne relaxa. Ședințele de meditație oferite de Lumen Centre sunt potrivite și pentru acest scop.

Scapă de anxietate prin cursuri de respirație profundă

            O altă metodă alternativă de însănătoșire este respirația profundă. Respirația profundă reduce anxietatea și stresul. Anumite tehnici de respirație pe care le vei învăța de la noi te vor ajuta să te reglezi din punct de vedere emoțional. Modul în care respirăm poate influența cu mult starea noastră de bine.

            Un alt beneficiu al respirației profunde este creșterea energiei. Atunci când corpul se oxigenează cum trebuie, vei fi mai energizat. Ba mai mult, atât concentrarea, cât și claritatea mentală îți vor fi îmbunătățite. Respirația profundă poate crea experiențe revelatorii, dar și vindecătoare. Poți în învinge teama, dar și îndoiala pe care o ai despre propria persoană.

            Un alt avantaj: respirația profundă îți poate echilibra sistemul nervos. Aceasta ajută la reglarea ritmului inimii, dar și a tensiunii arteriale. Prin alinarea sistemului nervos și echilibrarea emoțională, respirația profundă va contribui considerabil la menținerea unei stări generale de sănătate și bine. Profesioniștii noștri îți vor arăta ce înseamnă bunăstarea!

Găsește-ți lumina interioară alături de profesioniști

            La Lumen Centre te ajutăm să te vindeci din punct de vedere fizic și emoțional! Dacă îți dorești să îți găsești pacea și lumina interioară, poți apela la serviciile noastre. Echipa este formată din specialiști care îți vor fi alături pe toată perioada recuperării.