terapii alternative Sibiu

Pasul spre o viață mai fericită – terapiile alternative

Ai nevoie de puțin ajutor pentru a-ți regăsi echilibrul în viață? Lumen Centre este alături de tine! Prin sesiuni de hidrokinetoterapie sau chiar de respirație profundă, poți să te recuperezi fizic și emoțional. Acest centru te poate ajuta să tratezi dezechilibre energetice, dependența de tutun sau alcool, durerile fizice și multe altele!

            La Lumen Centre vei avea parte de sesiuni personalizate. Echipa înțelege că fiecare pacient are nevoie diferite, astfel că oferă soluții personalizate pentru fiecare persoană în parte. Aici vei găsi o comunitate întreagă care te va ajuta în procesul tău de vindecare. Prin terapii alternative poți să te vindeci de multe afecțiuni.

Te ghidăm spre o viață mai sănătoasă

            Pentru a duce o viață sănătoasă este necesar să facem alegeri conștiente. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că trebuie să evităm pe cât posibil lucrurile care ne afectează negativ. Mai înseamnă și că atunci când știm că suferim de un anumit lucru, trebuie să facem ceva în acest sens.

            O opțiune ar fi să apelezi la Lumen Centre. Echipa este formată din oameni care îți vor fi alături și care își vor face treaba cu profesionalism. Serviciile lor sunt adaptate nevoilor individuale ale pacienților. Din acest motiv, rezultatele pe care ei le aduc sunt mereu foarte bune. Câteva servicii pe care le oferă sunt:

 1. Terapii alternative
 2. Coaching
 3. hidrokinetoterapie
 4. cursuri de public speaking
 5. curs djembe
 6. curs de respirație profundă

Terapiile alternative: echilibru și armonie pentru trup și suflet

            Terapiile alternative oferite de Lumen Centre sunt de mai multe tipuri: terapia cu sunet, terapia cu lumină și terapia cu culoare. Terapia Sunetului se face cu ajutorul unui gong. Sunetele acestuia sunt foarte benefice. Spre exemplu:

 • poate ajuta la creșterea circulației
 • scade tensiunea
 • reduce stresul și anxietatea
 • eliberează blocajele emoționale
 • oferă un somn mai odihnitor

Terapia cu lumină polarizată ActiveBIO are o istorie îndelungată și este foarte benefică. Datorită acesteia, poți trata spasmele musculare sau luxațiile. Mai mult decât atât, această terapie poate trata depresia sezonieră cât și tulburările de somn. Dacă ai entorse, rupturi de ligamente sau contuzii, și tu poți beneficia de ea.

Mai apoi, cromoterapia LuViOm facilitează relaxarea și ajută la echilibrarea emoțională. Aceasta activează chakrele, dar le și echilibrează. Lumen Centre oferă cele mai calitative ședințe de terapie. Specialiștii îți vor oferi o vindecare non invazivă. Te poți bucura din nou de viață datorită terapiilor Lumen Centre!

Sesiuni de coaching care îți vor oferi echilibru și pace

            Coaching-ul este un program oferit de Lumen Centre care poate schimba vieți! Sesiunile de coaching pentru conectarea sinelui divin te pot ajuta să găsești motivația din spatele acțiunilor tale. Aceste sesiuni te pot ajuta să te înțelegi mai bine ca persoană și să îți descoperi valorile.

            Coaching-ul pentru postură te vor îndemna să îți menții un corp sănătos. Acest lucru este important pentru a-ți crește calitatea vieții. La Lumen Centre lucrează specialiști care te vor ajuta să îți restabilești postura pentru a duce o viață mai sănătoasă.

            Mediația ghidată este foarte bună pentru cei care vor să învețe tehnici de meditație. Meditația ne ajută să scăpăm de stres, de anxietate, de depresie și să ne înțelegem mai bine. Ne ajută să ne conectăm la propria persoană.

Cursuri de respirație profundă pentru noi abilități de comunicare

            Dacă ai nevoie de mai multă claritate mentală sau de capacitatea de a te concentra mai bine, aceste cursuri sunt potrivite pentru tine. Specialiștii de la acest centru te vor învăța anumite tehnici utile.

            Respirația profundă te poate ajuta să îți eliberezi anumite traume și poate crea experiențe revelatorii. Aceasta va ajuta la oxigenarea corpului și la îmbunătățirea circulației sângelui.

Recuperează-te într-un mediu cald și primitor

            Lumen Centre oferă un mediu de recuperare în care pacienții să se simtă în siguranță. Dacă vrei să te vindeci fizic, psihic și emoțional, acest centru îți oferă multe servicii eficiente. Poți intra pe site-ul lumencentre.ro pentru mai multe detalii despre companie.