terapii alternative

Vindecarea holistică – serviciile oferite de Lumen Centre

Contextul zilelor de astăzi ne poate face să devenim mult mai stresați, anxioși sau să ajungem la dezechilibre energetice. Cu toate acestea, vindecarea holistică oferă o cale destul de eficientă de a redescoperi echilibrul interior și de a promova sănătatea în întreaga noastră ființă.

Există mai multe metode prin care îți poți redobândi liniștea interioară și prin care te poți bucura din nou de viață. La Lumen Centre, îți oferim serviciile necesare pentru a te reface. Dacă faci astăzi primul pas spre vindecare, în scurt timp vei reuși să îți crești calitatea vieții. Ce spui, vrei să aflăm mai multe despre serviciile Lumen Centre?

Metode alternative de însănătoșire în Sibiu

Lumen Centre este centrul de însănătoșire din Sibiu care te va ajuta să tratezi o multitudine de afecțiuni, printre care:

 • anxietate
 • stres
 • dezechilibre energetice
 • accidente vasculare
 • probleme de mobilitate

Avem mai multe servicii la care poți să apelezi dacă îți dorești să te vindeci la nivel profund și să te dezvolți:

 1. hidrokinetoterapie
 2. terapie alternativă:
 • Terapia Sunetului
 • Terapia cu lumină polarizată ActiveBIO
 • Cromoterapia LuViOm
 1. coaching:
 • pentru Conectarea sinelui Divin
 • pentru Postură
 • pentru Armonie
 • Meditație ghidată
 • Echilibrul Chakrelor
 1. curs djembe
 2. cursuri de public speaking
 3. cursuri respirație profundă

Vindecarea cu sunet: gongul, efect asupra organismului

Imaginează-ți sunetul mistic și armonios al gongului, un instrument străvechi care datează de mii și mii de ani. Gong-ul, un simbol al vindecării în culturi din întreaga lume, joacă un rol central în terapia cu sunet. Sunetele sale și vibrațiile au un efect rapid asupra creierului și al corpului nostru. Acestea ne conduc spre o lume mult mai relaxată, unde ne putem calma. Sunetul gongului ne poate introduce într-o stare meditativă profund relaxantă.

Terapia cu sunet are numeroase beneficii. Printre acestea se numără:

 1. creșterea circulației sanguine
 2. reducerea tensiunii arteriale
 3. scăderea stresului
 4. scăderea anxietății
 5. promovarea somnului
 6. eliberarea blocajelor emoționale

Terapia cu sunet oferă o experiență unică și profundă de liniște și claritate mentală.

Terapia cu lumină: lumina polarizata ActiveBIO

Lumina polarizată ActiveBIO este o terapie fascinantă care stimulează structurile intracelulare și moleculele fotosensibile ale corpului. Acest tip de terapie creează reacții celulare care aduc beneficii și care nu se limitează la zona tratată, ci pot afecta întregul organism.

Încă din Antichitate, lumina soarelui a fost considerată sursa vieții și folosită pentru a trata diferite afecțiuni medicale. Fototerapia, ca metodă medicală, are o istorie îndelungată și a fost utilizată cu succes pentru a trata tulburări precum depresia sezonieră, eczemele, artrita și multe altele.

Culoarea și energia vindecătoare: cromoterapia LuViOm

Cromoterapia LuViOm utilizează sisteme interconectate de energii subtile pentru a debloca și normaliza fluxul de energie în zonele afectate ale corpului.

Aceasta facilitează:

 • relaxarea
 • echilibrarea emoțională
 • activarea și echilibrarea chakrelor

Cromoterapia LuViOm contribuie astfel la îmbunătățirea stării de sănătate și a vitalității. Beneficiile cromoterapiei includ reducerea stresului, îmbunătățirea memoriei, reducerea durerii locale și facilitarea intrării într-o stare de meditație profundă.

Terapii alternative la Lumen Centre

Lumen Centre, locul unde dizolvăm timpul și spațiul, oferă experiențe terapeutice unice prin terapii alternative de vindecare cu sunet, culoare și lumină. Centrul nostru de vindecare din Sibiu promite o vindecare non-invazivă și non-medicamentoasă.

Pe lângă terapiile alternative, oferim și coahing, unde te învățăm cum să meditezi sau cum să ai o postură mai bună. Aceste lucruri pot fi importante pentru sănătatea ta fizică și emoțională.

Indiferent de starea ta de sănătate sau de nevoile tale individuale, Lumen Centre îți oferă oportunitatea de a îți redescoperi lumina interioară și de a călători pe calea spre vindecarea holistică. Suntem aici pentru a te ajuta să îți recâștigați starea de bine și echilibrul emoțional.

O abordare holistică a recuperării fizice și emoționale

Vindecarea holistică este o călătorie captivantă, dar frumoasă. Chiar dacă uneori poate fi dificil să faci primul pas, noi te susținem pe întreg parcursul vindecării tale. Terapiile alternative oferite de Lumen Centre reprezintă un mijloc eficient de a vă recâștiga sănătatea emoțională și fizică.

La acest centru, suntem dedicați să te sprijinim în această călătorie și să te ajutăm să redescoperiți lumina interioară. Oferă-ți o șansă și îmbunătățește-ți calitatea vieții. Fă pas către eliberarea durerii și către o viață mai sănătoasă și mai fericită!