O femeie care practică terapia alternativă în fața unei uși albastre.

Servicii pentru dezvoltarea sinelui de la Lumen Centre

La Lumen Centre, îți oferim o varietate de servicii pentru ca tu să îți regăsești pacea interioară. De la hidro kineto terapie și până la cursuri de respirație profundă, îți punem la dispoziție resursele necesare pentru a-ți recâștiga bunăstarea. Centrul nostru reprezintă locul unde spațiul și timpul se dizolvă.

Este important ca atunci când simți că nu te mai poți descurca de unul singur, să ceri ajutor. Prin terapii alternative sau chiar coaching, îți poți îmbunătăți viața și starea de spirit. Ceea ce ne definește este empatia și înțelegerea. În plus, oferim servicii personalizate pentru a satisface nevoile fiecărui pacient.

Unele dintre serviciile eficiente pe care le oferim și care te ajută să te dezvolți este coaching-ul. Dacă îți dorești să ai parte de soluții pentru sănătatea ta fizică, mentală sau spiritual, sesiunile noastre de coaching oferă programe specializate pentru fiecare individ în parte. În plus, te poți dezvolta personal.

 

Coaching Sibiu– programul care schimbă vieți

Printre tipurile de coaching pe care le oferim se numără:

 • Coaching pentru Conectarea sinelui Divin
 • Coaching pentru Postura
 • Coaching pentru Armonie
 • Meditație ghidată
 • Echilibrul Chakrelor

Coaching-ul pentru conectarea sinelui divin este o experiență profundă și transformatoare care vizează dezvoltarea personală și spirituală. Acest program unic, oferit de Lumen Centre, te ajută să descoperi motivația și scopul din spatele acțiunilor și obiectivelor tale.

Cu ajutorul unui coach specializat, vei învăța cum să-ți înțelegi mai bine propria motivație, ceea ce poate oferi claritate și direcție atât în viața personală, cât și în cea profesională. Într-o lume agitată și plină de provocări, este adesea dificil să ne conectăm cu ceea ce ne motivează cu adevărat.

Cu toate acestea, identificarea și înțelegerea motivației noastre interioare pot fi cheia pentru o viață semnificativă și împlinită. Prin explorarea și conștientizarea limitărilor, traumelor și momentelor în care simțim că suntem blocați, putem începe să ne eliberăm și să evoluăm pe drumul nostru spre dezvoltare personală.

 

Coaching pentru postura – soluția pentru sănătate și fericire

Menținerea unei posturi corecte este esențială pentru sănătatea generală și starea de bine. De multe ori, o postură incorectă poate duce la dureri și disconfort în diferite părți ale corpului și poate afecta negativ calitatea vieții. Din fericire, coaching-ul pentru postură poate fi soluția.

Restabilirea unei posturi corecte nu aduce doar beneficii fizice, ci și psihologice. Încrederea și stima de sine cresc pe măsură ce observi progresul în îmbunătățirea posturii tale. Astfel, vei trăi o viață mai fericită, mai sănătoasă și mai plină de încredere în propria persoană.

 

Coaching pentru armonie – activarea codurilor din ADN

Această experiență te va ajuta să dobândești o înțelegere a diferitelor metode pentru a-ți stimula imunitatea, inclusiv folosirea remediilor pe bază de plante, modificări ale dietei și practicarea exercițiilor fizice adecvate.

În plus, vei învăța o tehnică de meditație puternică care va conecta toate părțile corpului tău, organele și meridianele, permițându-ți să accesezi puterea naturală de vindecare a corpului tău.

 

Meditație ghidată – perceperea stărilor și a corpului

În această sesiune de coaching, vei fi ghidat în tehnica de meditație a scanării corpului pentru a procesa emoțiile. Prin concentrarea atenției asupra senzațiilor fizice și emoționale și prin utilizarea respirației profunde, vei putea identifica și elibera tensiunea fără a judeca.

Meditația are numeroase beneficii, inclusiv:

 1. reducerea stresului
 2. îmbunătățirea reglării emoțiilor
 3. un somn mai bun
 4. creșterea auto conștientizării
 5. îmbunătățirea concentrării
 6. reducerea anxietății

Prin practică constantă, vei dezvolta o mai mare auto-conștientizare și inteligență emoțională, îmbunătățind astfel starea ta generală de bine.

 

Echilibrul chakrelor – antrenament fitness spiritual

Această practică se concentrează pe echilibrarea și deschiderea celor șapte centre de energie din corpul tău, cunoscute sub numele de chakre. Prin ghidarea noastră pas cu pas, vei descoperi bucuria acceptării pe măsură ce lucrezi cu fiecare chakră. Vei experimenta o transformare profundă a minții, corpului și spiritului, aducând mai multă armonie și fericire în viața ta.

 

Echilibrul tău emoțional contează!

Specialiștii de la Lumen Centre îți stau la dispoziție dacă îți dorești să îți recâștigi echilibrul emoțional. Oferim metode alternative de însănătoșire în Sibiu prin terapii alternative, coaching, cursuri de respirație profundă și multe altele. Haide să faci împreună primul pas spre eliberarea durerii!