Un grup de oameni în contact stând pe covorașe de yoga.

Scapă de stres la Lumen Centre

Stresul este una dintre cele mai mari și neplăcute probleme pe care o au în comun oamenii. Sunt mulți factori care contribuie la starea noastră de stres, de aceea este important să învățăm cum să îi facem față ca să nu ne lăsăm copleșiți.

Soluția pentru stres vine din interior

Stresul este modul în care reacționăm atunci când simțim că suntem sub presiune. De obicei,  ne simțim stresați atunci când ne aflăm într-o situație pe care nu simțim că o putem controla. Soluțiile care rezolvă problema din interior sunt anumite terapii alternative care încurajează sănătatea mintală și emoțională. Iată câteva exemple:

 • Terapia sunetului
 • Cromoterapia
 • Meditația
 • Sesiuni de respirație profundă

Este important să alegi un fel de terapie la care să îți facă plăcere să mergi, de exemplu poți  merge la un curs unde să înveți să cânți la Djembe. Cântatul la acest instrument te va ajuta să te detensionezi și să te eliberezi de griji sau alte probleme. Ideea este să elimini stresul cumulat pe parcursul unei zile, printr-o metodă terapeutică, care să te vindece pe interior.

De ce să mergi la centrul nostru de recuperare?

Dacă ai avea o problemă fizică, de exemplu să spunem că ai trecut printr-o operație de șold, cu siguranță ai apela la o formă de recuperare medicală. De ce să nu faci același lucru și pentru problemele care nu se văd, dar totuși te afectează în fiecare zi? La Lumen Centre ne luptăm cu stresul alături de tine.

Suntem o echipă de profesioniști care oferă mai multe servicii de terapie alternativă:

 1. Hidro kineto terapie
 2. Terapie cu lumină polarizată ActiveBIO
 3. Coaching pentru armonie
 4. Cursuri de public speaking

Ajutăm oamenii să se simtă bine, nu doar fizic, ci și emoțional. Terapiile alternative oferite de noi sunt eficiente în reducerea stresului, anxietății, dar ajută și în cazul bolilor neurologice, bolilor de piele, artritelor și multe altele. Avem toată pregătirea amănunțită și toate resursele necesare pentru a putea să te ajutăm să diminuezi stresul din viața ta.

Recomandările noastre pentru o viață mai puțin stresantă

În primul rând, acordă o șansă unei forme sau alteia de terapie și începe o schimbare în bine în viața ta. Este important să înțelegi că rezultatele se vor vedea în timp, nu de pe o zi pe alta, așa că nu renunța. Noi facem terapia să fie o experiență relaxantă și placută. Ce spui, sună atractiv? Poți să apelezi oricând la serviciile noastre de coaching Sibiu.

În aceeași măsură, ai grijă și de sănătatea fizică. Poți alege ca terapie alternativă, terapia prin muzică. Specialiștii de la Lumen Centre folosesc sunetul gong-ului pentru o mulțime de avantaje, unul dintre acestea fiind îmbunătățirea calității somnului. Cromoterapia LuViOm este eficientă în combaterea stresului, pentru că:

 • Susține relaxarea fizică și psihică
 • Contribuie la echilibrarea emoțională
 • Crește imunitatea și îmbunătățește sănătatea
 • Contribuie la îmbunătățirea memoriei
 • Reduce și elimnă stresul cotidian

În al doilea rând, încearcă să faci schimbări pe termen lung în viața ta, care să te ajute să fii mai puțin stresat. Ai putea începe prin a-ți planifica mai bine timpul, deoarece stresul apare în momentele când avem multe sarcini de îndeplinit. Un plan bine pus la punct și ușor de urmat, îți va diminua semnificativ nivelul de stres dintr-o zi. Alimentația este, de asemenea, extrem de importantă și îți influențează starea de bine. Încearcă sa nu faci exces de alcool, tutun, cafea sau zahăr.

Cum mai poate terapia alternativă de la Lumen Centre să te ajute?

Terapiile alternative pe care le oferim pot ajuta la echilibrarea energiei și la restabilirea armoniei în corp. Totodată, serviciile noastre acoperă o varietate de probleme medicale pe care le tratează. Serviciile noastre de terapie alternativă pot contribui la rezolvarea dependenței de tutun sau alcool.

Pentru cei cu probleme de mobilitate, terapiile fizice și alternative oferite de Lumen Centre pot contribui la îmbunătățirea mobilității și a calității vieții. Putem ajuta persoanele cu spondiloză să își amelioreze durerea.

Curs de respirație profundă Învinge frica și îndoiala de sine
Coaching pentru armonie Accesează puterea de vindecare
Antrenament fitness spiritual Echilibrează chakrele
Hidrokinetoterapia Îmbunătățește mobilitatea și flexibilitatea

Lumen Centre oferă și cursuri de dezvoltare personală pentru ca tu să ai parte de o experiență completă într-un singur loc. În cadrul acestor cursuri, profesioniștii vorbesc despre teme precum gestionarea stresului, creșterea încrederii în sine, dezvoltarea abilităților de comunicare, încurajarea creativității și multe altele.