O mână care emite lumină, reprezentând terapia alternativă.

Importanța investiției de timp în propriile persoane

În tumultul vieții moderne, programul nostru aglomerat și de cerințele constante ale muncii, familiei și altor obligații ne ocupă adesea tot timpul. Cu toate acestea, în efortul de a satisface cerințele externe, uităm uneori să ne acordăm nouă înșine atenție.

Concediile nu sunt singurele care te pot ajuta să te relaxezi, ci și la recuperarea fizică, emoțională și hidro kineto terapie care pot avea un impact semnificativ asupra sănătății noastre generale. Iar fără sănătate, putem spune că nu avem nimic.

Lumen Centre este locul în care poți experimenta terapii alternative care te vor ajuta să-ți regăsești armonia interioară și să-ți îmbunătățești calitatea vieții.

 

Recuperare fizică, emoțională și terapii alternative

Recuperarea fizică reprezintă o componentă crucială a investiției în sine. Viața agitată și stresul constant pot avea un impact semnificativ asupra sănătății noastre fizice. Munca zilnică la birou sau solicitările constante pot duce la oboseală cronică, tensiune musculară și probleme de sănătate pe termen lung.

Prin urmare, este imperativ să alocăm timp pentru a ne recupera fizic și pentru a ne menține corpul în formă optimă. De ce aspecte este important să ții cont?

 • Exercițiile regulate
 • Odihna adecvată
 • Nutriție echilibrată
 • Coaching Sibiu

 

Investește timp în tine și terapiile alternative

Terapia cu sunet și culoare este o formă de terapie alternativă care se bazează pe influența sunetului și a culorii asupra stării noastre de bine. Această practică folosește sunete armonioase și culori pentru a restabili echilibrul energiei vitale în corp. Iată cum această terapie poate transforma sănătatea ta:

 1. Relaxare profundă
 2. Echilibrarea chakrelor
 3. Reducerea durerii
 4. Îmbunătățirea stării de spirit

La Lumen Centre, mai există și opțiunea de a apela la terapia cu lumină polarizată ActiveBIO. Aceasta este o tehnică avansată de tratament care utilizează lumină polarizată pentru a stimula procesele de vindecare în corp. Este o abordare non-invazivă, care oferă un potențial semnificativ în ceea ce privește reducerea durerii, ameliorarea inflamațiilor, creșterea circulației sângelui și accelerarea procesului de vindecare.

Terapia prin apă pentru recuperare și reabilitare

Hidrokinetoterapia este o terapie alternativă. Aceasta are multe beneficii și implică exerciții și mișcare în apă. Aceasta este dedicată pentru a trata afecțiuni medicale, pentru recuperare sau pentru a îmbunătăți starea de sănătate generală.

Hidrokinetoterapia se desfășoară într-un mediu acvatic controlat, precum o piscină specializată. În apă, greutatea corpului este redusă semnificativ. Această reducere a presiunii asupra articulațiilor face ca hidrokinetoterapia să fie o alegere excelentă pentru cei care au probleme articulare sau suferă de dureri cronice.

Apa oferă o formă naturală de rezistență, ceea ce înseamnă că fiecare mișcare necesită efort suplimentar. Aceasta ajută la întărirea mușchilor, îmbunătățirea rezistenței și stimularea circulației sângelui.

 

Cursurile de respirație profundă: o cale către binele interior

Respirația profundă este extrem de important pentru a e regla diferite părți ale creierului. Respirația profundă funcționează prin implicarea corectă a mușchilor respiratori, cum ar fi diafragma, pentru a expulza complet aerul viciat din plămâni și a permite o ventilație mai bună a acestora. Această formă de respirație are mai multe beneficii semnificative:

 • Oxigenare mai bună
 • Reducerea stresului
 • Detoxifiere
 • Îmbunătățirea posturii

Cursurile de respirație profundă sunt potrivite pentru oricine, indiferent de vârstă sau nivel de fitness. Acestea pot fi deosebit de benefice pentru:

 • Persoanele care se confruntă cu stres, anxietate sau tulburări de somn.
 • Cei care doresc să-și îmbunătățească sănătatea respiratorie sau să-și crească nivelul de energie.
 • Persoanele care se recuperează după traume sau intervenții chirurgicale.
 • Cei care doresc să descopere o modalitate naturală de a-și îmbunătăți starea de bine.

Ai grijă de tine și de sănătatea ta!

Este foarte important să ai grijă de tine pentru a funcționa la capacități maxime și pentru a da randament. La Lumen Centre, te sprijinim în drumul tău spre recuperarea fizică și emoțională. Specialiștii noștri sunt mereu aici pentru tine. Tot ceea ce trebuie să faci este să ne contactezi.