terapii alternative coaching Lumen Centre

Cum tratăm frica de vorbit în public?

Frica de vorbit în public poate fi un adevărat dușman. Anxietatea vorbitului în timp ce livrezi un discurs poate fi copleșitoare. Atunci când începe să îți afecteze viața de zi cu zi, înseamnă că este timpul să iei atitudine. Dacă îți dorești cu adevărat, poți trece peste această teamă.

Din fericire, există câteva soluții care îți pot veni în ajutor. La Lumen Centre, echipa noastră te va primi cu brațele deschise pentru a te sprijini în drumul tău spre o viață lipsită de temeri. La centrul nostru te vom face să te simți înțeles și îți vom arăta cum să îți învingi fricile.

Soluții eficiente: cursuri de public speaking

Una dintre cele mai bune metode de a-ți trata frica este să o înfrunți prin a face exact ceea ce te temi să faci. Cursurile noastre de public speaking sunt ideale pentru cei cărora le este teamă să vorbească în public. Aceste cursuri te vor ajuta să îți dezvolți abilitățile de comunicare.

Mai mult decât atât, vei deveni mai confortabil cu vorbitul în public și chiar cu vorbitul în fața camerei. Echipa Lumen Centre îți va arăta numeroase tehnici avansate de comunicare in public. Vei învăța cum să alegi un subiect captivant și cum să organizezi un discurs. Vei avea parte de exerciții practice pentru a-ți înfrânge temerile.

Lumen Centre este locul unde nu vei fi judecat și unde motivația echipei este să te ajute. Noi vom fi alături de tine și îți vom oferi sfaturi eficiente ca să te ajute să te dezvolți cât mai mult pe zi ce trece.

Înfruntă-ți teama cu ajutorul terapiilor alternative

            O altă soluție care te-ar putea ajuta să îți depășești frica de vorbit în public sunt terapiile alternative. Aceste tipuri de terapii au scopul de a diminua stresul. Te vei simți mult mai relaxat după o serie de ședințe de terapii alternative. Anxietatea îți va fi semnificativ redusă, iar tulburările de somn vor fi și ele tratate.

            Acestea sunt elemente care îți pot afecta mult starea de teamă. Cu cât te simți mai relaxat, cu atât vei realiza că nu ai de ce să te temi când vine vorba de vorbit în public. Dacă stresul te afectează mai puțin, automat vei fi mai puțin anxios.

În același timp, dacă somnul este unul odihnitor, vei fi capabil să te concentrezi mai bine pe discursul pe care vrei să îl transmiți. Terapiile alternative te vor ajuta să te echilibrezi din punct de vedere emoțional. Echipa noastră de experți te va îndruma și te va ajuta să te vindeci.

Iată ce tipuri de terapii alternative oferim:

  1. terapia sunetului
  2. terapia cu lumină polarizată ActiveBIO
  3. cromoterapia LuViOm

Meditația: remediul stresului și al anxietății

            Stresul și anxietatea de a vorbi în public sunt strâns legate între ele. Dacă scapi de una, este mult mai probabil să scapi și de cealaltă. Un remediu eficient pentru ambele este meditația. Serviciile noastre de coaching oferă, printre altele, și meditație ghidată.

            Meditația te ajută să îți procesezi mai bine emoțiile și să te conectezi mai ușor la sinele interior. Noi te vom învăța care sunt cele mai eficiente tehnici de meditație. Te vom ajuta să scapi de stres, de anxietate și să îți găsești pacea interioară.

            Secretul este să faci acest lucru constant pentru a vedea rezultate. Este important să iei în serios meditatul pentru că poate fi un instrument foarte bun pentru a trece peste frica de vorbit în public. La noi vei avea parte mereu de soluții personalizate. Iată ce îți mai pot oferi serviciile noastre de coaching:

  • coaching pentru Conectarea sinelui Divin
  • coaching pentru Postura
  • coaching pentru Armonie
  • echilibrul Chakrelor

Vorbitul în public devine mai ușor alături de Lumen Centre

            Echipa noastră te va ajuta să îți găsești pacea interioară și să fii încrezător în propriile forțe. Cursurile noastre de public speaking, terapiile alternative și coaching-ul sunt servicii care te pot ajuta să tratezi frica de vorbit în public.

            La Lumen Centre în Sibiu vei găsi oameni profesioniști și empatici, care vor munci cot la cot pentru a-ți alina suferințele. Dacă îți dorești să apelezi la serviciile noastre, nu trebuie decât să ne contactezi.