terapii alternative Gong Healing

Cum să gestionezi stresul și anxietatea?

Stresul și anxietatea sunt probleme care afectează din ce în ce mai multe persoane în societatea modernă. Cu toate acestea, terapiile alternative au câștigat popularitate pentru abordarea acestor probleme fără utilizarea medicamentelor.

Este vorba despre hidro kineto terapie, terapia sunetului, terapia cu lumină polarizată ActiveBIO sau Cromoterapia LuViOm. Toate acestea sunt metode eficiente de eficiente prin care poți gestiona mai ușor stresul și anxietatea.

Alegerea unei terapii depinde de preferințele personale și de răspunsul individual la tratament. La Lumen Centre oferim terapii alternative aficiente pentru cei care își doresc să ducă o viață mai liniștită.

 

Sunetul: o influență pozitivă asupra stării de bine

Terapia sunetului, cunoscută și sub denumirea de terapie de sunet sau terapie cu sunete, folosește sunetele și vibrațiile pentru a induce stări de relaxare și vindecare. Această terapie se bazează pe principiul că sunetele pot influența starea noastră mentală și fizică. Noi oferim de la terapia cu sunet până la coaching Sibiu pentru bunăstarea ta mentală.

Terapeuții folosesc instrumente precum bolurile tibetane, clopotele cu sunet, tamburinele și naiurile pentru a crea sunete armonioase.

Beneficii ale terapiei sunetului:

 • Reducerea stresului și anxietății
 • Îmbunătățirea somnului
 • Echilibrarea energiilor
 • Relaxare profundă

Anumite sunete pot ajuta la scăderea nivelurilor de stres și la inducerea unei stări de calm. Terapia Sunetului poate ajuta la îmbunătățirea calității somnului, fiind utilă pentru cei care suferă de insomnie.

Se crede că sunetele pot ajuta la restabilirea echilibrului energetic în corp, ceea ce poate contribui la starea generală de bine. Mulți oameni experimentează o relaxare profundă și o senzație de conexiune cu ei înșiși în timpul sesiunilor de terapie cu sunet.

 

Lumina promovează echilibrul energetic

Terapia cu Lumină Polarizată ActiveBIO utilizează lumina polarizată pentru a stimula sistemul nervos. Acest lucru promovează echilibrul energetic în corp. Acest tip de terapie se bazează pe principiul că luminile polarizate pot influența direct funcțiile celulare și pot îmbunătăți circulația sângelui.

Beneficii ale Terapiei cu Lumină Polarizată ActiveBIO:

 1. Reducerea stresului și a tensiunii musculare
 2. Îmbunătățirea circulației sângelui
 3. Stimularea sistemului imunitar
 4. Echilibrarea energetică

Luminile polarizate pot contribui la relaxarea mușchilor și la scăderea tensiunii, ceea ce ajută la reducerea stresului. Terapia poate spori circulația sângelui, ceea ce contribuie la furnizarea de oxigen și nutrienți esențiali către celulele corpului.

Se crede că terapia cu lumină polarizată poate sprijini sistemul imunitar în lupta împotriva infecțiilor și a bolilor. Terapia poate ajuta la echilibrarea energiilor din corp și la promovarea unui sentiment de bine general.

 

Beneficii ale cromoterapiei LuViOm

Cromoterapia este o terapie care utilizează culorile pentru a influența starea de sănătate a unei persoane. LuViOm este un dispozitiv inovator care folosește cromoterapia pentru a îmbunătăți starea de bine. Fiecare culoare este asociată cu anumite calități și efecte asupra corpului și minții.

 • Iată care sunt beneficiile pe care le aduce:
 • Stabilizarea stării emoționale
 • Promovarea relaxării
 • Echilibrarea chakrelor
 • Ameliorarea insomniei

Diferite culori pot influența emoțiile și pot ajuta la gestionarea stresului și anxietății. Anumite culori, cum ar fi albastrul și violetul, pot induce o stare de calm și relaxare. Se crede că cromoterapia poate contribui la echilibrarea chakrelor sau centrelor energetice din corp. Folosirea culorilor potrivite înainte de culcare poate ajuta la îmbunătățirea calității somnului.

 

De ce este important să gestionezi stresul și anxietatea?

 1. Impactul asupra sănătății fizice
 2. Calitatea vieți
 3. Impactul asupra relațiilor
 4. Performanța la locul de muncă
 5. Impactul asupra somnului

Stresul și anxietatea pot avea un efect negativ asupra sănătății fizice. Nivelurile ridicate de stres pot crește riscul unor afecțiuni. Mai mult decât atât, pot slăbi sistemul imunitar, ceea ce face organismul mai vulnerabil la infecții și boli.

Nu în ultimul rând, stresul cronic și anxietatea pot reduce semnificativ calitatea vieții. Persoanele care se confruntă cu aceste probleme pot avea dificultăți în menținerea relațiilor interpersonale, în concentrarea la locul de muncă sau în efectuarea activităților zilnice.

 

Abordări unice pentru gestionarea stresului

Terapiile alternative precum Terapia Sunetului, Terapia cu Lumină Polarizată ActiveBIO și Cromoterapia LuViOm oferă abordări unice și eficiente pentru gestionarea stresului și anxietății. Aceste terapii abordează problemele într-un mod holistic. La Lumen Centre oferim terapii eficiente care îți vor reda calitatea vieții.